dnevne sobe

Artis 937

Obloga niše v lesenem videzu postavlja temelje za ta posebej eleganten dizajn. Oblikovalski poudarki: fronte v toplih barvah z optičnim globinskim učinkom. Izjemen videz stekla z rahlo kovinskim sijajem. Najboljše ozadje za ekskluzivne fronte v vznemirljivem videzu, ki je poudarjeno samo z geometrijo robov.

Easytouch 967

Alpine bela  z enostavnim premazom proti prstnim odtisom je videti sveža in tudi zelo prostorna zahvaljujoč neprekinjenim frontam. Čudovit dodatek: izjemno visoka steklena stenska enota Flat oblikuje svoj značaj steklene omare.

Fashion 168

V tej zasnovi se alpske bele fronte osupljivo kombinirajo s črnim steklom in prefinjenimi delovnimi ploščami in oblogami hrasta Endgrain. Osvetlitev, vgrajena v steklene omare Boulevard, poudarja steklene segmente in prikazuje mat črno stekleno ploščo Masterflow.

Lux 823

Trend lakiranih  front se nadaljuje, bodisi v mat ali visokem sijaju, kot je ta prefinjeni  ambient iz skrilavca. Lakirane fronte spremenijo vašo kuhinjo v vizualni vrhunec.

Nordic 782

Sodobna dnevna soba v podeželskem slogu, ki ponuja veliko: na primer litoželezne ročaje, steklena vrata z ravnim okvirjem s steklenimi vložki, inovativna razsvetljava in visoki predalniki. Nova, domača domačnost.

Riva 840

Eleganten videz lesa. Raven mat videz dobi elemente v orehovem dekorju brezčasne naravnosti. Elegantna privlačna pozornost in praktična za zagon: izredno visoka steklena stenska enota Flat s črnim steklom.

Structura 402

Življenje v bližini narave. Čudovita kombinacija za občutek povezanosti z naravo. Uživajte v lepoti lesa z naravnim videzom dekoracije hrasta iz Havane. Tako lepo je lahko delo od doma! 

Touch 332

Majhna, a lepa. Z bleščečo belo  se tudi najmanjša soba zdi prostorna in doda velik občutek dobrega počutja.