fbpx

Načrtovanje vaše kuhinje

Ni pomembno koliko prostora imate za vašo kuhinjo, verjamemo, da bomo skupaj našli ugodno rešitev – od preprostih oblik v vrsti, do kuhinj v L in U obliki.

Kaj ustreza vašemu življenskemu stilu in kaj vaši trenutni situaciji? V spodnjem članku boste našli nekaj navodil,ki vam bodo pomagala pripraviti plan za vašo novo kuhinjo.

Pred naročilom nove kuhinje je dobro preveriti naslednje stvari:

  • Koliko prostora imate za kuhinjo?
  • Katere strukturne vidike je treba upoštevati v prostoru?
  • Iščete kuhinjo odprtega ali zaprtega tipa?
  • Kakšno obliko / stil kuhinje si želite?

Nekaj nasvetov notranje oblikovalke Eve Brenner:

Razmislite o najboljši postavitvi za vašo novo kuhinjo

Izmerite višino sobe in razdaljo med stenami. Prav tako izmerite višin in širino vrat, oken, razdaljo do tal, strop in stranice sten. Prav tako označite pozicijo radiatorjev, priključkov za vodo, plin in ostalo.

Razmislite o najboljši postavitvi za vašo novo kuhinjo

Kako uporabljate kuhinjo? Plan postavitve naj bo čim bolj prilagojen vaši uporabi kuhinje. Pri planiranju si pomagajte z konceptom delovnega trikotnika v kuhinji. Tri točke so hladilnik, korito in štedilnik, ki naj bodo dovolj blizu skupaj, da bo priprava vaših obrokov enostavna in efektivna.

Določite stil kuhinje, ki vam je všeč

Na naši spletni strani boste našli več stilov kuhinj, med katerimi lahko izbirate. Vsak izmed stilov ima posebne karakteristike, ki naredijo kuhinjo unikatno in dovršeno. Kliknite tukaj in spoznajte stile kuhinj in kuhinje v ponudbi.

Pošljite povpraševanje za brezplačni 3D izris vaše nove kuhinje.

Morda vas zanima tudi...