naša zgodba

Piše
se leto
2011.

Polni elana in zaljubljeni v kakovost nemških kuhinj smo se odločili, da se odpravimo na na samostojno podjetniško pot. Najprej smo odprli salon v Lenartu, kjer se je prvotno tudi pričela pisati zgodba Kuhinje Domestika

domestico pr. ital. - (-a) domač

Poštenost, iskrenost in zaupanje so vodila, ki nas ženejo v svetu podjetništva – tako v odnosu do strank kot tudi do naših poslovnih partnerjev.

S svojim delom se trudimo, da strankam ponudimo profesionalno svetovanje in fleksibilnost pri izbiri kuhinje in gospodinjskih aparatov. Poleg osebnega pristopa je naša ključna prednost prilagodljivost materialov, barv in elementov (tako po višini kot tudi globini). 

Načrtovanje kuhinje po meri pomeni, da draga doplačila za predelavo niso več potrebna. Za vizualizacijo nove kuhinje vam bomo svetovali in pripravili brezplačen 3D izris, ki vam ponuja takojšen predogled nove kuhinje. Skrbno načrtovanje in vrhunska izdelava materialov zagotavljajo maksimalno varnost in minimalno tveganje za reklamacije.

leto 2013.
V LENARTU NAJDEMO NOVE POSLOVNE PROSTORE.

Tu nas najdete še danes. Ob rekreacijskem centru Polena vas v naši poslovalnici Kuhinje Domestika pričakuje Tomaž, ki vam z veseljem pomaga pri izbiri prave kuhinje ali vam pripravi brezplačen 3D izris nove kuhinje po vaših željah.

(01) 427 22 23

tomaz@domestika.si

2010 odpremo poslovalnico v prestolnici.

Nova poslovalnica v Ljubljani za Bežigradom nadaljuje našo vizijo po svobodi in maksimalni prilagodljivosti pri izbiri vaše kuhinje. Filozofija osebnega pristopa, kjer se strankam posvetimo v največji meri, se je izkazala za uspešno. Leta 2022 se poslovalnica preseli na novo lokacijo, na Ribičevo ulico 3 (za gostiščem Babica).

Naše strokovno svetovanje je podkrepljeno z dolgoletnimi izkušnjami v načrtovanju in prodaji kuhinj. Do vaše nove kuhinje vam bo pomagal naš Marijan.

 

(01) 427 22 23

marijan@domestika.si

Pred kratkom smo slavili 10. obletnico našega podjetja. Veseli smo, ker lahko skupaj še naprej pišemo uspešno zgodbo Kuhinje Domestika.
Najlepša hvala za vaše zaupanje.