RIVA 887

Naravna eleganca, ki se okusno prepleta s sodobno zasnovo kuhinje Nobilia Riva 887. Velika pročelja omaric brez ročajev in črna vodila za police ustvarjajo sodoben pridih in dodajajo okusen barvni kontrast.

PURA 834

Ta brezročajna visokosijajna kuhinja z izbranimi barvnimi poudarki je bila izdelana z mislijo na mlade družine. Steklena kuhinjska napa je zasnovana tako, da daje več prostora za vaši glavi in vas ščiti pred nepotrebnimi udarci. Oblečena v belo steklo se odlično vklopi v celoten barvni koncept kuhinje.

TAVOLA PLUS

Kuhinja Tavola Plus vas bo zagotovo prepričala z elementi v kombinaciji hrasta in belih mat plošč. Fonte so oblikovane velikodušno in se kljub odsotnosti ročajo odlično prilegajo vašim rokam za odpisanje. Ustvarite si svoj prostor navdiha.

INTEGRA / SOFT LACK

Za tiste, ki iščete kuhinjo z odprtim planom in postmoderno “loft” postavitvijo, je Nolte Integra odlična izbira. Priporočamo jo ljubiteljem postmodernega-loft videza in minimalizma. Predali s sistemom za mehko zapiranjem pa vas bodo še dodatno navdušili nad to lepotico.

Artwood Stone

Tistim, ki ste zaljubljeni v koncept “open-space” kuhinj predstavljamo kuhinjo Nolte Artwood Stone. V kombinaciji hrasta in bazalta ustvarja mogočno kombinacijo. Domiselen kuhinjski otok s kuhalno ploščo in pomivalnim koritom ima enak dekor za delovne površine in fronte s čimer ustvarja občutek povezanosti.

SYSTEMAT 2030 | 5081

Sodobna kuhinja, ki reši marsikatero zagato s prostorom. Smiselne in razigrane postavitve in površine v visokem sijaju ustvarjajo vzdušje sodobne kuhinje, ki postane center vašega vsakdana. Lesene površine v izvedbi češnje dodajo piko na i dobro premišljenemu oblikovanju.

Laser Soft GL | Cashmere

Laser Soft GL je odlična rešitev, ko želite funkcionalno, sodobno kuhinjo čistih linij in dobrih funkcionalnosti. Kuhinja Laser Soft GL vam bo s svojim delovnim pultom, ki ga lahko spremenite v jedilno mizo, zagotovo prihranila precej prostora. Z svojo mat belo barvo pa bo še dodatno vizualno povečala prostor.

6084 GL | 7070

Kuhinja za ljubitelje industrialnega videza, ki se prepleta z toplejšimi poudarki v izvedbi dimljenega hrasta. Površine so lakirane s tehnologijo kovinskega lakiranja. Kuhinja 6084 GL | 7070 spada v Häckerjevo ponudbo SystemArt, kar pomeni, da je kuhinja dostopna v najrazličnejših kombinacijah.