NEO SALON

Nolte neo Salon je kuhinja s karakterjem. Zrcaljenje okolice ustvarja prostor srečevanj, priložnosti in okusov. Briše meje med klasiko in avantgardo. Mat sivi kuhinjskimi elementi dajajo prostoru uravnoteženo eleganco.

SYLT 851

Kuhinjo Nobilia Sylt 851 povezuje kontrast med podeželskim slogom in sodobno arhitekturo. Omare v črni barvi se diskretno umaknejo v ozadje medtem, ko so vaše delovne površine sijejo v izvedbi naoljenega hrasta. Kovinski ročaji dodatno prispevajo k rustikalnemu videzu.

STONE ART 303

Kuhinja Stoneart 303 bo v kombinaciji “sanremo” hrasta in sivega skrilavca navdušila ljubitelje sodobnih kuhinj. Očarala vas bo s svojim prostornim delovnim pultom v izvedbi skrilavca, ki daje čudovit kontrast lesenim površinam.

KANSAS 597

Nobilia Kansas 597 odlikujejo ravne linije in preprosta zasnova, ki zagotavlja veliko prostora za shranjevanje. Celotna površina kuhinje je oblečena v reprodukcijo hrasta, ki s svojo svetlo barvo poživil prostor. Priporočamo ljubiteljem fuzije moderno-klasičnega.

WINDSOR LACK

Lepotica za ljubitelje podeželskega sloga, ki vas bo prepričala s svojo domačnostjo in modnim avokado odtenkom. Windsor Lack je kuhinja, ki dokazuje, da gresta lahko tradicionalno in moderno z roko v roki.

NEO CHALET

Vrhunska oblikovalska kreacija. Nolte Neo Chalet je kuhinja sodobnega, skoraj futurističnega videza, kljub temu pa ohranja občutek topline in domačnosti. Slog kuhinje temelji na poudarkih črnega hrasta, belega marmorja in zanimivih površinah. Uživate lahko tudi v prasketajočem odprtem ognju.

NAPPA | SOFT LACK

Kuhinja Nolte Nappa Soft lack se ponaša z žametno teksturo, ki bo vašo kuhinjo spremenila v prijeten dnevni prostor za ustvarjanje okusnih dobrot. Površine, ki sposnemajo usnje, so kljub temu preproste za čiščenje in vzdrževanje. Dodatno vas lahko prepriča z domiselnimi možnostmi organizacije elementov in predalov.

METAL | MANHATTAN

Ljubiteljem bolj svetlih kuhinj predstavljamo Nolte Metal | Manhattan, ki navdihne s svetlim lesom v skandinavskem slogu. Prefinjeni poudarki v izvedbi oksidiranega bakra ustvarjajo prijetne barvne poudarke in zaokrožujejo to oblikovalsko harmonijo. Kuhinjski pult hkrati deluje tudi kot miza, minimalistične police iz črnega jekla pa kuhinji lahko dodajo dodatno razgibanost.

Carisma Lack | Legano

Nolte Carisma Legano je sodobna kuhinja v pomirjujoči kombinaciji temnega hrasta in lakiranega lesa in si vsekakor zasluži svoje ime. Navdih lahko poiščete v temno modri barvi, kuhinjskem otoku in v elegantnem oblikovanju tako elementov kot tudi polic … Nič ne vpliva na ambient tako močno kot barva. Vas prepriča?

Focus 470

Nobilia Focus 470 je drzna kombinacija sodobnega stila, visokega sijaja in nasičenih barv. Ponuja ogromno možnosti postavitve elementov in izbire različnih barv. Rumena ni samo barva za dvig razpoloženja, ta najlepša pomladna barva je odlična v kombinaciji z “alpine” belo.